Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

ΓΡΑΝΙΤΑ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΣΠΙΤΙΚΗ

ΓΡΑΝΙΤΑ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΣΠΙΤΙΚΗ

Γρανιτα ξυλακι μου ζητησε  το αστερακι μου που  θελει να καταγινεται και αυτο μαζι μου και να αισθανεται ενας μικρος Κυρος Γραναζης και καθε τοσο μου φερνει αλλοτε πολυχρωμες ζωγραφιες και αλλοτε κατασκευες δικες του που πρεπει να αναρτησω αλλιως εχω κυρωσεις.
Οπως καταλαβαινετε απεκτησα  ειδικο επιστημονικο συνεργατη και μαλιστα με εξειδικευση δημοτικου
Αφου περασα μια βολτα απο το γνωστο και απαραιτητο σε καθε σπιτι πλεον καλαθι ανακυκλωσης μολις σιγουρευτηκα πως υπηρχαν συσκευασιες παιδικων γιαουρτιων ζητησα την συνδρομη του.Το μονο που χρειαζομασταν ηταν χυμος και κουταλακια.

Ειπαμε λοιπον να εξασκησουμε και τα αγλλικα μας γιατι αυτο το ατιμο το d πολυ μοιαζει με το b και μας μπερδευει.Ετσι γραψαμε καποιες γνωστες φρασεις με ανεξιτηλο μαρκαδορο για CDs.
Γεμισα και τις συσκευασιες μεχρι την μεση με λεμοναδα και βυσιναδα και τις εβαλα στην καταψυξη.


μολις αρχισαν να πηζουν εβαλα τα κουταλακια και τα ξαναεβαλα στην καταψυξη.Οταν επηξαν καλα προσθεσα τον υπολοιπο χυμο και περιμενα να παγωσουν.


Οταν ηταν ετοιμα εβρεξα τις συσκευασιες για να αφαιρεθουν.

Αυτο ηταν ολο!Και χαρηκαμε πολυ γιατι  φτιαξαμε μαζι μια υγειινη σπιτικη οικονομικη ΓΡΑΝΙΤΑ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ!!!

Δοκιμαστε το με οτι χυμο θελετε και μαλιστα  μπορειτε να βαλετε σε στρωματα χρωματικες αποχρωσεις. Τα παιδια θα ξετρελαθουν!

4 σχόλια:

  1. Ου τέλειο! Θα φτιάξω λεμονάδα και θα τα κάνω, λες να πιάσει? Γιατί να μην πιάσει?!?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φυσικα θα πιασει.Μπορεις να κανεις οτι χυμο θες στο multi.(φραουλες,μπανανες,και οτι φρουτο σου αρεσει)Να δοκιμασεις μονο πριν το παγωσεις αν ειναι γλυκο ή οχι.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τέλεια ιδέα! Θα την δοκιμάσω και μάλιστα σε τρίχρωμη εκδοχή. Σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια για την ιστοριούλα μου και δώσε φιλάκια και στον γιο σου.
    Υ.Γ. επειδή νομίζω ότι δεν έχεις γίνει μέλος στο blog μου γίνε μέλος γιατί δεν θα δεις πότε θα γράψω πάλι ιστοριούλα για να διαβάσεις στο γιο σου (εκτός και αν έχεις γίνει αλλά δεν φαίνεται το εικονίδιο σου).
    Καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τέλειο!!!! Μας έδωσες homwork για το απόγευμα....χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή