Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...................

 ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...................







Φωτογραφία

Σκοπευα να σας παρουσιασω καποιες χειροτεχνιες που καταφερα να φτιαξω αλλά αλλαξα γνωμη.
Σημερα  θα σας μιλησω για μια γυναικα που παρολο που δεν εχει ιδεα απο κομπιουτερ, παρα μονο τις ελαχιστες  γνωσεις του αντρα της που την βοηθησε να φτιαξει σελιδα στο facebook για να διαφημισει το χαριστικο της παζαρι.Εδω και 19 Σαββατα απο το πρωι μεχρι το απογευμα καθεται σε ενα πεζοδρομιο και προσπαθει να ντυσει οσους δεν εχουν την δυνατοτητα να αγορασουν αυτα που αλλοι θεωρουν αυτονοητα evianews.com/index.php?option=com_k2&view=item&id=3821:xairetai&Itemid=127.Μιλαει περηφανα γι αυτο και ειναι μεγαλο κατορθωμα αν σκεφτεις πως ξεκινησε με μονο δυο σακουλες απο το σπιτι της .Δεν δισταζει να απευθυνθει στην τοπικη της εφημεριδα οταν καποια παιδια δεν εχουν σχολικα ειδη  http://hamomilaki.blogspot.gr/2012/09/chalkida-child-face-of-lambros-to-smile.html .
Στεναχωριεται  για ενα παιδακι, τον Λαμπρο που ειναι ατομο με ειδικες αναγκες και  φετος θα παει Α Γυμνασιου και χρειαζεται αθλητικα παπουτσια. Θα ηταν ευχης εργον αν  καποια μαμα δεν πετουσε τα παλια αθλητικα παπουτσια του γιου της Νο 43 αλλα τα εστελνε στην κα Σταυρουλα Γιοβανακη.Οποιος ενδιαφερεται μπορει να την καλεσει στο 6983 750656 .https://www.facebook.com/CharistikoAntallaktikoPazariAgiasMarinasChalkidas

ΕΙΠΑΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!!

9 σχόλια:

  1. Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα... Τώρα πιά μόνο οι ιδιωτικές πρωτοβουλίες μπορούν να δώσουν λύσεις σε προβλήματα της καθημερινότητας!
    Κάποτε ντρεπόμασταν να ζητήσουμε αλλά και να δώσουμε τη βοήθεια στον διπλανού μας μήπως και παρεξηγηθεί, όμως μόνο έτσι μπορούμε να συνεχίσουμε από δώ και πέρα...
    Μπράβο Αναστασία μου που προβάλλεις το έργο αυτής της γυναίκας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι Γυναικα!!! θελει ψυχικο σθενος να το κανεις αυτο και υπομονη και αγαπη που προφανως απο καπου την αντλει...ας τις ευχηθουμε καλη επιτυχια στο εργο της!!!!
    τετοιοι ΑΝΘΡΩΠΟΙ σπανιζουν στην εποχη μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπέροχη πρωτοβουλία!...Συγχαρητήρια γι`αυτή την Γυναίκα...Μπράβο και σε σένα που αφιέρωσες την ανάρτηση και μας ενημέρωσες....
    Καλή Κυριακή σου εύχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή Κυριακή Ανασατασία ,μπράβο στη γυναίκα αυτή ,μπραβο και σε σένα ευτυχώς υπάρχουν ακομη άνθρωποι με ψυχή,φιλιά πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα Αναστασία!Ολοι πρέπει νά συμβάλουμε μέ κάθε τρόπο στά σημερινά δρώμενα λόγω τής κρίσης πού μάς πλήτει!Πολύ ωραία η αναρτησή σου!Καλή Κυριακή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όσο μπορούμε θα πρέπει να βοηθήσουμε τέτιες πρωτοβουλίες
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα λόγια είναι περιττά όταν μιλάμε για τέτοιους ανθρώπους!!Αξίζουν χίλια μπράβο σε αυτή τη γυναίκα!!!Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπράβο στην κυρία για την πράξη της.Μπράβο και σε εσένα για την ανάρτησή σου. Πάντα πρέπει να βλέπουμε και δίπλα μας αν κάποιος χρειάζεται τη βοήθειά μας.
    Καλό βράδυ. Σου έχω ένα βραβείο.Έλα από το μπλοκ μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ!!!!
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!
    ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΩ!!!!!
    ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΟΥΤΙΚ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΠΟΥ ΨΗΛΑ ΣΤΗΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ!!!!!
    ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ!!!
    ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΩ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΕ!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή